søndag, februar 15, 2009

I'm a facecrook

Jeg læste et sted, at flere og flere firmaer kigger ens facebook-profil efter i sømmene, hvis man søger et job hos dem.

Hvis firmaet finder billeder, hvor man ser ud som om, man har det sjovt (dvs. man er fuld), så bliver man automatisk sorteret fra ansøgerfeltet.

Det synes jeg er en fremragende idé, for hvis der er virksomheder på denne jord, som jeg aldrig nogensinde kunne tænke mig at have job ved, så er det netop den slags firmaer, der kan finde på at se efter, om deres ansatte kan finde ud af at slå til søren.

De firmaer, der har den politik, må være verdens kedeligste firmaer. Den slags, hvor der ikke er en eneste "prikkesamtale" med chefen til julefrokosterne. Hvor man kan være sikker på, at en sjofel vittighed falder til jorden, som en prut til en begravelse.

Derfor har jeg uploadet følgende billeder til min forpulede facebook-profil. Så slipper jeg for at komme til jobsamtale hos mennesker, som jeg alligevel vil hade at være ansat ved.


Røvhuller. Alle til hobe.

onsdag, februar 04, 2009

Tørret af Q8

Jeg var ellers fint humør den dag - hvilket i mit tilfælde betyder, at jeg er tre sekunder fra tumult.

Og de tre sekunder gik, da den 17-årige ekspedient på Q8 sagde de berømte ord: "Må jeg tilbyde dig lidt luksus for din bil?"

Der gik et par sekunder, hvor jeg ikke fattede en jart af, hvad han ævlede om.

Luksus - bil?!?

Jeg havde immervæk blot sagt til den bebumsede teenager, at jeg skulle have vasket min bil.

Det viste sig, at møghvalpen tilbød mig en Platinvask for 140 kroner.

140 forpulede kroner! For en bilvask!

"Nej, du må tilbyde mig den billigste, du har," sagde jeg til ham og fortrød straks, at jeg glemte at kalde ham en idiot.

Hvordan og ind i helvede kan Q8 tillade sig at oplære sådan en snotunge til at pushe noget som sindssygt som en bilvask til 140 forpulede kroner?

Knægten - med hængerøv så man kunne se hans underhylere - vidste ikke engang, hvilken bil jeg kørte i. Det kunne have været en gennemtæret Lada fra 1985, som ville have brudt sammen, hvis den blot fik en lille fært af lakforsegler.

Værre blev det, da jeg begyndte at studere, hvad sådan en Platin-motherfucker egentlig indeholder.Klik for større udgave af billedetInsektløsner - jow, men når almanakken viser januar, så sover insekter i Danmark. Det, der fik det listige smil frem, var alligevel den lille detalje "Ekstra tørring".

Hvis en almindelig vask indeholder "tørring", hvad er "Ekstra tørring" så? Hvor tør kan en bil egentlig blive?

Så jeg skrev straks til Q8.

Hej

Jeg vasker ofte bil hos jer, og undrer mig over følgende:
Ved køb af Guldvask eller Platinvask får man "Ekstra tørring og undervognsskyl".
Hvad er forskellen mellem den tørring, man får ved de tre billigere vaske, og den man får med de to dyre.
Og både Standardvask og Årstidens vask tilbyder undervognsskyl, så hvad får man ekstra af undervognsskyl ved de to dyre?


Efter 14 sekunder fik jeg en mail om, at Q8 ville svare på mit spørgsmål inden for 24 timer. Efter 192 timer svarede Gert Thomasen (inklusive stavefejl - hvordan kan man blive produktchef, når man uddeler undervognsskyld til sine kunder?):


Tak for henvendelsen.
Forskellen på tørringen på Platin- og Guldvask ift. øvrige programmer, er at maskinen køre langsommer når den tørre bilen. Maskinen kører en 1/3 langsommere på Platin- og Guldvask hvilket giver en bedre tørring. Endvidere bruges der bedre voks på Platin- og Guldvask for bedre beskyttelse af bilens lak!
På undervognskyld får man 4 gange undervognsskyld på Platin- og Guldvask – på de øvrige får man 2 gange dog ikke Lynvask som er uden undervognsskyld

Med venlig hilsen
Kuwait Petroleum (Danmark) A/S
Gert Thomasen
Produktchef


Fuck, hvor er det træls, at man ikke kan maile direkte til ham igen og spørge, hvor tør en bil egentlig kan blive?

Heldigvis er der én ting, der er løgn i ovenstående. Jeg vasker uhyre sjældent min bil hos Q8. Min lokale Uno-X tilbyder vask - og tørring - for 39 kroner.

søndag, februar 01, 2009

Slå en prut for pengepungen

Jeg har oprettet en ny blog.

Den er ikke nær så bitter og brokkende som denne, men indeholder blot et lille personligt eksperiment, som skal gøre mig bedre til at prutte.


Og nej, det handler ikke om at slå verdens største skid, selvom det alt andet lige ville gøre eksperimentet en del sjovere (en prut er altid sjov).

Det handler om, at jeg i hele 2009 vil prutte om prisen, når jeg indgår en handel, der er større end 200 kr.

Tjek eksperimentet her.