onsdag, januar 21, 2009

Hovsa Ekstra Bladet

Hvad hjertet er fuldt af, løber ekstrabladet.dk over med.

Ja, det var, hvad jeg tænkte, da jeg var inde for at tjekke side 9-pigen (faktisk læste jeg sportsnyheder, men det andet lyder sejere) på ekstrabladetpunktumdk.

I "Seneste nyt" boksen var der såmænd en lille nyhed om, at vores alle sammens hjerte-sted Vestegnen ville til at satse mere på turisme.

Men journalisten var "kommet til" at skrive noget helt andet.Røvhullerne var dog ret hurtige til ændre overskriften.

torsdag, januar 15, 2009

Hvad? Ingen bævere?

Jeg er ikke nogen fan af religion. Faktisk synes jeg, at religion stort set er roden til al ondt (se bare på krigen i Gaza).

Så det var med blandede følelser, at de tre religiøse medlemmer af min familie (de er medlemmer af folkekirken) hængte en plakat op med Noahs Ark.

En fin "lille" ting på 150*70 cm, som hver dag minder mig om, at kristendommen er baseret på en bog, der har flere vanvittige passager end den gennemsnitlige Harry Potter-bog.

Det kan naturligvis ikke komme som nogen overraskelse, at jeg - som den eneste i familien - har kigget godt efter på den skide plakat. Og endnu mindre overraskende er det vel, at den er mere mangelfuld end tandsættet på en hjemløs.

Prøv at tage et godt kig på den og fortæl mig, hvor bæverne er (klik for stor udgave)?

Klik for stor udgave
Nej vel? Ingen bævere som ellers er essentielle for selve grundlaget for naturen. De kan f.eks. bygge dæmninger til stor gene for fasanpløkkende, overskægsbærende godsejere. Og hvad ville børnebøger være uden en bæver?

Til gengæld er der mange sjove detaljer.

Grise, der knepper:


Noah, der åbenbart ikke kunne tælle og tog tre fisk med fra to forskellige arter:

Ugler og aber på LSD:


Og en af mine absolut favoritter. Kig grundigt på nedenstående billede. Til venstre ser vi et uidentificeret "insekt" fra Noahs Ark (som hænger i mit forpulede hjem), og til højre ser vi en forstørrelse af en fladlus. For helvede, Noah. Ku' du ikke have lade de små krapyler gå til?


Og den mest forrykte. Fire stk. nøglehulskiggere:

Men hvis det rigtige Noahs Ark ikke havde haft bævere med, hvad ville Høj Pistolføring så være?