tirsdag, december 29, 2009

Dancing car - rasende far

Jeg har før været ude med riven efter ingeniører, og nu er det tid til igen at hive de skiderikker rundt ved hornbrillerne.

For satan hvor er der mange opfindelser, der irriterer mig lige så meget som en tonedøv, overalls-klædt vestjyde, der har forvildet sig ind til en X Factor-audition.

Jeg har en mikrobølgeovn, der bipper MEGET højt tre gange, når den er færdig. Det er vel ok, at den gør mig opmærksom på, at den er færdig med at varme den toenhalvdage gamle kop kaffe, som jeg vil peppe op med 20 sekunders radioaktivitet, men hvorfor er ét fucking beep ikke nok?

Og så er der endda bonus, for hvis man er så uforskammet at lade være med at hente sin kaffe inden for et minut, så bipper lortemaskinen fra helvede lige tre gange mere, og sådan fortsætter den ad nauseam.

Det er som om de ingeniører, der laver sådan noget lort, aldrig har været ude i samfundet. Måske har det bare noget at gøre med at ingeniører - over en kam - er blevet moppet i skolen, og nu er det pay back time - big time. Måske har ingeniørernes fagforening en hemmelig indkøbsforening, hvor de sælger alskens elektronik, der er så lydløs, at de satanste Ole Opfindere lever et liv uden en eneste irritation i hverdagen. Røvhuller.

Mexicansk trompet

Seneste skud på stammen over maskiner lavet af folk, der øjensynligt ingen sociale egenskaber har, er en fjernstyret bil, som min søn har fået i julegave. Den hedder "Dancing car" - et uskyldigt navn i forhold til, hvor stor skade den kan udrette på en familie. Dens fremmeste egenskab er, at den kan spille fire melodier så højt, at jeg hellere vil strande i en bus på vej til Costa Del Vomit med 17 piv stive teenagere, der vil høre hvert deres tekno-nummer på mobiltelefonen i et sand inferno af et mp3-lydhelvede.
Fjernstyringen til bilen har seks knapper, hvilket er fem for meget i forhold til en treårig, så det er kilde til endnu et støjende element.

En af knapperne - I Kid You Not - hedder "Dance demonstration" og får bilen til at køre frem og tilbage, blinke så meget at en epileptiker vil fråde om munden, og så topper den det ved at spille en fem sekunders mexicanske trompet-fanfare (igen og igen).

Da er det, at jeg overvejer at flå min ører af og hælde polyfilla i hullerne. Man trykker desperat på en af de mange knapper for at gøre en ende på dødskvalerne (mine), men det får bare bilen fra helvede til at slå over i en af de andre melodier, som er noget disco-værk, der er endnu værre.

Dancing car - rasende far.


1 Comments:

Anonymous Anonym savlede ned ad skjorten og sagde:

Fra 04:05 - watch and learn
http://www.youtube.com/watch?v=gPOP5sQ0vcI&feature=related

lørdag, januar 02, 2010  

Send en kommentar

<< Home