fredag, oktober 16, 2009

iPhone-ejere, jeg fordømmer jer

Jeg har ladet jer være i fred længe. Kun små bidske udfald, når I har stukket jeres forbandede hoveder frem. Når I har prøvet at indfange mig i jeres kult, som I ikke selv kan se, at I er en del af.
I er sværere at ryste af end Jehovas Vidne og mere åndssvage at høre på.
Ja, jeg taler om jer; iPhone-ejere.

I vil mig altid det bedste og trækker jeres lortetelefon frem, mens jeg sidder og bøvler med at få min møgtelefon til i det mindste bare at ringe op.
"Se her, man trykker lige her, og så lader man sin diller glide langsomt hen over skærmen, mens man messer "Steve Jobs* er gud!" og drikker vievand, så kører det hele af sig selv."

Og indtil i dag har jeg ladet jer være i fred, I følgere af iMoon-bevægelsen.
Jeg har rystet på hovedet og tænkt, så lad dog børnene, de bliver vel klogere, når I har vist mig den der nollere applikation, som lyder som et lyssværd eller når I for hundredogfuckingsyttende gang har vist mig, hvordan man kan lade som om, man tømmer en øl, når man hælder skærmen en anelse.

MEN NU ER DET NOK, RØVHULLER!

Dråben, hovedet på sømmet, sømmet på hovedet, you name it, kom da jeg så en video på YouTube.

Nogle tyske universitetsstuderende med hjerner så store som Rundetårn har programmeret en applikation, sådan at de kan styre en bil med en iPhone.
Se videoen her og bliv imponeret. Ja, se den bare til ende, eller se blot 16 sekunder, du ved allerede nu, hvad den går ud på.

Jeg kan allerede nu høre dine små iPhone-hænder klappe i begejstring – måske har du endda startet en applikation, der klapper for dig.
Det, der irriterer mig, er, at de små tyske einsteiner får en eller anden tysk ækvivalent til SU og bruger timer og atter timer på at kode løs, med bukserne nede og øjnene spilet op som en teenager, der ser sin første p0rnofilm.
Men vent lige lidt!
Har vi ikke set det før? Et aggregat, der kan fjernstyre en bil?
Jow, sørme. Sådan en har min søn, købt for 15 kr. i Søstrene bloody Grene.DE TYSKE ÅNDSBOLLER HAR BRUGT PENGE PÅ AT UDVIKLE NOGET, SOM HAR EKSISTERET I 76 ÅR!

Det svarer til at søge ind på universitetet og lave hovedopgave i "rund hjul", "dyb tallerken" eller klassikeren "hurtig knallert på havnen".

Så kære iPhone-ejere: Lad os andre være i fred. Vi ved godt, at I er overlegne, når I kører rundt i jeres Fiat 500 designet af Malene Birger med cafe latte lavet på en espressomaskine til 16.000 kr. og et lækker Hublot-ur på armen.

Mens vi andre prøve at få vores lortemobil til at ringe hjem til mutter.

*I ved sikkert ikke engang, hvem Steve Jobs er, fjolser.

2 Comments:

Blogger kjensen savlede ned ad skjorten og sagde:

Der er ikke mange der ved det, men i'et i iPhone er faktisk romertallet 1. Det skyldes at iPhone kun magter, at gøre en ting af gangen (lidt lige som deres ejere, der kun magter at have netop i ting i bolden af gangen (sikkert: at være café-latte-cool). Men lad os håbe, at han ikke vil høre radio eller at tale i telefon mens han styrer sin i tons tunge CO2 udstødende dødsmaskine ind i byen.....

lørdag, oktober 17, 2009  
Anonymous Lasse savlede ned ad skjorten og sagde:

Vores "lortemobiltelefoner"? Min sidste telefon var en Siemens håndværkertelefon som virkede upåklageligt i 7 år, også efter at være blevet tabt utallige gange på flisegulv, og leget med af min 2-årige søn.

tirsdag, oktober 20, 2009  

Send en kommentar

<< Home