søndag, februar 15, 2009

I'm a facecrook

Jeg læste et sted, at flere og flere firmaer kigger ens facebook-profil efter i sømmene, hvis man søger et job hos dem.

Hvis firmaet finder billeder, hvor man ser ud som om, man har det sjovt (dvs. man er fuld), så bliver man automatisk sorteret fra ansøgerfeltet.

Det synes jeg er en fremragende idé, for hvis der er virksomheder på denne jord, som jeg aldrig nogensinde kunne tænke mig at have job ved, så er det netop den slags firmaer, der kan finde på at se efter, om deres ansatte kan finde ud af at slå til søren.

De firmaer, der har den politik, må være verdens kedeligste firmaer. Den slags, hvor der ikke er en eneste "prikkesamtale" med chefen til julefrokosterne. Hvor man kan være sikker på, at en sjofel vittighed falder til jorden, som en prut til en begravelse.

Derfor har jeg uploadet følgende billeder til min forpulede facebook-profil. Så slipper jeg for at komme til jobsamtale hos mennesker, som jeg alligevel vil hade at være ansat ved.


Røvhuller. Alle til hobe.

1 Comments:

Blogger kjensen savlede ned ad skjorten og sagde:

damn du ser godt ud i Nixon habit

mandag, marts 02, 2009  

Send en kommentar

<< Home