søndag, oktober 26, 2008

Den lille forfatter

Ja, tænk sig at det skulle ske for mig: Jeg er blevet forfatter.

Jep, jeg har udgivet et bog, og så endda på mit eget forlag. Hvis du er til et godt grin, så fat din lille fedtede pung og køb bogen.Mine to faste læsere kan forhåbentligt se frem til flere brokkerier i fremtiden, da bogprojektet nu forhåbentligt kommer til at tage lidt mindre tid.

2 Comments:

Blogger Bitter Blog savlede ned ad skjorten og sagde:

Sateme old tech. Hvis vi nu skal vænne os til mediet ved at plotte dine blogindlæg ud på papyrusrulle, kan du så ikke lave en anden baggrundsfarve end sort? Det er så pissedyrt i blæk.

tirsdag, oktober 28, 2008  
Anonymous Anonym savlede ned ad skjorten og sagde:

I det mindste har du ikke selv tegnet forsiden.

/C

torsdag, oktober 30, 2008  

Send en kommentar

<< Home