fredag, december 28, 2007

Wupti der røg Sydpolen

Jamen, Vor Herre Bevares, hvis jeg må tage så store ord i munden.
Mit energiselskab har lige betalt 737,54 kr. tilbage til mig og hurra for det.

Og hvorfor skulle jeg så brokke mig over det, hører jeg dig spørge på en pisse irriterende måde.

Jow, i en helt igennem uigennemsigtig gennemgang har NRGi valgt at udbetale beløbet som en check på 473,54 kr. og et "Green Card" på 300 kr., som man skal brænde af i NRGi's lille nebengeschäft wupti.com, som energikartellet kalder dets lorteforretning på nettet.

Med formynderstemme - som var det Gud, der talte til Moses - har energikonglomeratet bekendtgjort, at jeg ikke er i stand til at varetage mine penge, og derfor skal jeg bruge de 300 kr. på energirigtige møgapparater hos wupti.com "Fordi en lille grøn handling slår en stor grøn holdning"... bræææææk.

Nåmmen, da jeg er en bonderøv fra Jylland, så har jeg ikke tænkt mig, at de 300 kr. skal gå til spilde, så jeg surfede ind på wupti.arrrgh for at finde nogle energirigtige apparater til mit hjem.

Først og fremmest vil jeg have et Appliance AAC-18ISCH klimaanlæg, som bruger 1.640 Watt, når det skal køle ned, og 1.720 Watt når det skal opvarme.Og da jeg har tænkt mig at daske nøgen rundt med deller og hængediller i 28 graders varme, så skal det lort nok komme på overarbejde.

Når jeg nu alligevel render rundt, som min mor og far skabte mig (+78 kg), vil jeg også have et Denform 2020 Pearl Innovation solarium.Wupti anbefaler en bruningstid (ja, det kalder de det sgu!) på 6-9 minutter, men da jeg har værre læderhud end Kurt Thyboes røv, skal jeg nok have en halv time på hver side. 2.270 Watt (der står ikke noget om, om det er i minuttet, i timen eller i æonet).

Når jeg så er blevet lækkerbrun, så skal jeg have massage i en Denform Z5 Massagestol med tilslutning af en 7" DVD-skærm, der kan brænde lidt mere energi af.Jeg takker NRGi for Green Cardet. Det gør pingvinerne og Al Gore nok også.