onsdag, juli 11, 2007

Salt: Snydt Af Latterlige Tendenser

Det er fanme det mest vanvittige, man kan få folk til at købe; elektroder man kan sætte på sine muskler, så man taber sig, broccoli, Justin Timberlake-billetter og ikke mindst salt til 70 kr. kiloet.

70 fucking kroner for et kilo salt. Eller 35 for et pund om man vil. Alle, der har gået i folkeskolen, ved, at salts kemiske formel er NaCl, natriumchlorid og det er der ikke en skid, man kan gøre ved.

Men de samme mennesker, der har gået i folkeren, er åbenbart også villige til at købe salt for guld. Prøv f.eks. lige at se det her lort, de sælger i Føtex til 30 kr. pundet.Gourmet krystalsalt fra Himalaya med mottoet "meget mere end bare salt".

GU FANDEN I HELVEDE ER DET DA EJ MERE END "BARE SALT".

Prøv at se det her lort fra firmaets hjemmeside:
"Stammer fra et urgammelt hav, der inddampede for 250 millioner år siden. Saltet brydes i miner i bjergene, og forarbejdes i en moderne saltmølle.

Urhavet forsvandt før der kom mennesker til, og saltet er derfor, fra naturens side, fri for menneskeskabt forurening."

URHAVET! Man bliver så træt.

Eller hvad med denne?
Maldon Sea Salt – pure flaky crystals

Og igen fra firmaets hjemmeside:
"Maldon saltkrystallerne er pyramideformede og knuses let mellem fingrene. Maldon saltet er uden kemikalier og har en fin, let krydret smag. Egner sig især godt til fisk og skaldyr, men er sublim til alt mad."

Vi tager lige denne igen. "Let krydret smag" – ja som smagen af GODDAMN FUCKING SALT.


Jeg har flere gange hørt argumentet, "men det smelter på en anden måde i munden".

Prøv lige at hør' her: De saltaflejringer, der efterlades i mine løbetights, kan du få for 3 kr. kiloet. Så skal du fanme få salt, der smelter i munden.

Her. Groft salt. 800 gram. 3,95. Og lad mig så være i fred, idioter.