fredag, maj 04, 2007

Vi tar til Nakskov

Hold da helt kæft, hvor står det sløjt til med den danske ungdom. Her tænker jeg ikke på deres overdrevne forbrug af Vodka Klovn eller underhylere, der trænger til et blive hevet halvvejs op i stjernen - selvom det også burde have et par ord med på vejen.

Nej, jeg tænker på den undersøgelse, der viste, at en stor del af 9. klasseeleverne ikke vidste, hvor Nakskov ligger. Det underholdende element i undersøgelsen var selvfølgelig at se Bertel Haarder med fremstående øjne og et manisk blik prøve at bortforklare sit ansvar.

Jeg må indrømme, at jeg ikke hører efter, når Bertel taler. Hans ansigtsudtryk ligner Marty Feldmans, og så er der kun tid til at slå latter op. Jeg går udfra, at han har sagt noget i retningen af ”da de unge baryler blev født, havde vi en rød regering. Det er dens skyld”.

Bertel Marty
Bertel..........................Marty

Her kunne Bertels spindoktor dog have reddet sin minister ved at lade ham påstå, at det hele er Nephews skyld. Og ikke mindst ham Simon Kvamm.

For det er jo sådan noget lort 9. klasseelever lytter til.
Lad mig lige ridse et par linier op fra sangen ”Mexico ligger i Spanien”

Mexico ligger i Spanien i Spanien
Benelux ligger i Tyskland i Tyskland
Texaco ligger i udbrud de udskud

JAMEN FOR HELVEDE DA OSSE!

Ikke nok med, at det er total volapyk, at sige at Mexico ligger i Spanien. Nevø-tosserne vælger lige at gentage det gentage det.

Og hør lige her, Simon din anal-fabet: Benelux ligger ikke i Tyskland. Benelux består af tre lande Belgium, Netherlands og Luxembourg. DERAF NAVNET; FOR SATAN!

Og Texaco??? Det er sgu da et olieselskab fra Texas - Poindexter. Sådan et kan ikke ligge i udbrud.

Nephews geografi-sang slutter af med ”Vi tar til Barcelona”

Kan vi lige få Simon Kvamm til at udpege Barcelona, sådan at vi ved, hvor han tager hen (og sådan at vi kan undgå at tage derhen).