søndag, december 24, 2006

Ruder knægt er en tøsedreng

Alle mennesker i hele verden (i hvert fald dem, der kan finde på at spilde sin tid på denne blog) har på et eller andet tidspunkt i sit liv været drønede, pissehamrende fuld og råbt ad udseendet på det traditionelle kortspil, som vi alle kender.

Hvor lang tid siden er det lige, at en eller anden fimset designer fik ideen til ruder knægt?”Hmmm... han skal have en grøn alpehue med en fluffet fjer på hovedet. Hvad med et bette hiphop skæg, der kører fra øre til hage. Og så må man kun se et øje.”

HVAD HELVEDE ER DET FOR NOGET PIS?

Sådan en knægt skal være sej og klar til at gå i krig. Hvis man har en fimset grøn alpehue på knoppen, så er man ikke klar til at starte en krig (med mindre man hedder Hitler til efternavn).

Og hvad er det for noget med, at man kun kan se venstre øje på ruderne? Den eneste One Eyed Jack, der findes, er hvis Jack Bauer får prikket et øje ud. Og det sker ikke, røvhuller.

Endnu værre bliver det, hvis man ser på spar knægt.Hvad helvede laver han med en høne i hånden. Vil han rende over til en pirat - der har en klo i hånden - og råwe: UUUUUUUUUUHHHH JEG FLÆNSER DIG MED MIN HØNE? Gu’ vil han da ej.

Så kære - åbenbart åndssvage - kortdesignere. Her er lidt inspiration, til næste gang I skal tilbage til tegnebordet og ikke bruger tid på at være med i De Fantastisk Fem. Sådan ser nutidens kort ud.Læg mærke til, hvordan rigtig seje kortdesignere gør plads til, at et maskingevær ikke nødvendigvis behøver at holde sig inden for rammerne. Specielt ikke når det er Tøfting, der gi’r den som klør knægt. Designet gør det muligt for alle ved kortbordet at se, hvem der har Klør Stig, og hvis man spiller Røvhul, svarer det til at have en joker, der springer ud på bordet og nikker flyveskaller til alle andre kort. YEARH!

Og hvad med en ægte konge. Hvis David Hasselhoff havde levet i det gamle Grækenland, ville han have været en tough spar konge. Læg mærke til Bay Watch-badebukserne der signalere styrke i hjørnet. SÅDAN.Og hvis man virkelig ville sparke røv, skulle det være Sylles hoved på Hasselhoffs krop, med en sej tattoo.Hvis man vil hav fat i de unge i dag, skal man gå efter sikre idoler.Og hvad med at få opdateret ruder dame til den danske førstedame?