tirsdag, januar 31, 2006

DR sjofler 2,5 mio. seere

Danmarks Radio har efter eget udsagn over 1 mio. daglige seere på tekst-tv og endda 2,5 mio. om ugen.

Af disse mange mennesker er jeg en ivrigt bruger. Og derfor undrer det mig gang på fucking gang, hvorfor de sjofler med indholdet.

Prøv f.eks. at se denne ubetydelige nyhed, om at Ulrich Vinzents fra OB er solgt til Malmö FF.1. De staver hans navn forkert i overskriften. FLOT KLARET
2. De kan ikke finde ud af at stave til OB. Det kan også været et fandens svært job... for en ordblind.
3. Svenskere hylder venskab og spiller i en Allsvenskab-klub og ikke i en Allsvenska-klub.
4. Orblin tægst-tv person kan stadig ikke finde ud af at stave til OB (det kan selvfølgelig være en intern joke om Odense Middelmådigklub).
5. Ulrich Vinzents staves igen forkert. Dødssynd.
6. Det nævnes to gange i samme sætning, at Vinzents spiller i OB. Det kan være for at slå fast, at han ikke spiller for OM.

Ifølge TV2s seertalservice havde DR i ugen før den ubetydelige nyhed om Ulrich Vinzents kun to programmer, der kom over 1 mio. seere. Det var Krøniken, og så de stakler der var faldet i søvn under Krøniken, som blev hængende til den efterfølgende TV-Avis.

Prøv nu for helvede at ansætte nogle personer, der i det mindste kan finde ud af at slå op i en ordbog eller google navne og personer, sådan at stavemåder er på plads til jeres 3. mest sete program på en uge.

Det er med garanti ikke sidste gang, jeg bringer dette emne på banen. Jeg vil vogte over DR Tekst-tv som Erhard Jakobsen over Giro 413.

søndag, januar 29, 2006

Jeg boykotter Saudi-Arabien

Jeg har besluttet mig for at boykotte saudiarabiske produkter. De to glas med oliven fra køkkenskabet smider jeg i skraldespanden, konens dadler ryger samme vej, mens fetaen, der skulle have været i aftenmadens pitabrød, ryger i pitabrødene og videre ud i affaldscontaineren.

Oliefyret tømmer jeg ud i naboens sandkasse og håber på den måde at slå to fluer med et smæk.

Og når Volvoen skal fyldes med benzin, kører jeg til Hydro-Texaco, som vist nok er noget norsk-amerikansk halløj.

”Din fede idiot,” hører jeg dig (som så mange gange før) råbe foran skærmen.
Olivenene kommer ofte fra Italien – råber du og tilføjer – dadlerne er nok iranske, pitabrødene lavet i Århus, fetaen fra danske mælkekøer, sandet fra en grusgrav i Burgårde og olien er fra Kuwait eller Irak. ”Ingen af produkterne er saudiarabiske, din kæmpe jordbærhjerne,” skriger du.

Ja, du har sikkert ret i, at ingen af de produkter jeg boykotter kommer fra Saudi-Arabien. Men så vidt jeg ved, har Arla ikke en skid at gøre med Jyllands-Postens Muhammed-tegninger. Ligesom Carlsberg, Lego, B&O, Lundbeck, Gum Link, Tulip eller TDC har hyret tegnere til at portrættere Muhammed (æret være Hans minde).

Alligevel er disse og flere andre danske virksomheder nu udsat for boykot i Saudi-Arabien, der som storebror i Mellemøsten sikkert trækker flere lande med.
Ifølge Fahmy Almajid – dansk forfatter, journalist og mellemøstenekspert – er den store danske boykot blandt andet kommet i stand ud fra flere interessante antagelser om Danmark.

Islamkritiske citater fra Pia Kjærsgaard har cirkuleret i arabiske medier. Det kan jeg sagtens leve med, hvis det ikke var fordi, hun i oversættelsen bliver betegnet som leder af Det Danske Befolkningsparti, der har fået læserne til at tro, at DF repræsenterer hele Danmark.

Så indtil saudiaraberne får rettet op på troen om, at Pia Kjærsgaard er leder af hele det danske folk, vil jeg bevare min overbevisning om at oliven, olie, feta, pita, dadler og sand er fra Saudi-Arabien.

torsdag, januar 19, 2006

You have recieve this email

Efter langt tids venten blev jeg endelig udsat for Phishing.

Nogle skumle typer påstod, at jeg havde brugt min paypal-konto til at købe et eller andet computerudstyr.

Men for fanden. Hvis man skal phishe, så prøv da i det mindste at stave korrekt.

Selv en tosse fra Brædstrup ved, hvilken rækkefølge "i" og "e" kommer i receive, for ikke at snakke om det manglende d.

Kom nu ind i kampen. Eller jeg sender en comfirmation om at I had tried at phishe.


---
Fraud Alert ID : 0026654

You have recieve this email because you or someone had tried to used your paypal account at http://www.springbok-computers.co.uk/. Below is the detail about the transaction made:

Transaction site : http://www.springbok-computers.co.uk/
Order ID : FMO12446465
Amount : $850
Date : Fri, 19 Dec 2003 20:41:09 +1100


To confirm or decline this transaction, please follow the link provide below. Please save the fraud alert id for your reference.http://www.paypal.com/fraud?_alert_id=paypal&user=0026654Your account will be block after 2 days you recieve this email if we didnt get comfirmation from you. Do not reply as this is a notification only.Thanks for using PayPal!

Copyright© 2005 PayPal Inc. All rights reserved. Designated trademarks and brands are the property of their respective owners.

søndag, januar 15, 2006

Girls, girls, girls

Mange af de tjenester, hvor der ligger sjove videoklip, har ofte bannere med pornografisk indhold (hvilket kun øger interessen for at se de sjove videoklip).

Jeg har lagt mærke til, at flere af de piger, der øhmmm... "tilbydes", påstås at komme fra Århus.Det er jo i sig selv en cool detalje, at bannerne er så snedigt designede, at de ved, at jeg kommer fra Århus, og derfor prøver at lokke mig ind i løvens hule (hvis jeg må være så fri) ved at tilbyde piger, der åbenbart bor få kilometer fra mig.

Men helt ærligt. Hende "flappergirl" der bor i Karlby, ser sgu ikke ret århusiansk ud. Faktisk blev jeg nødt til at google Karlby, og jeg kan fortælle, at det ligger lidt uden for Grenaa.

Og, tro mig, hvis man er en 25-årig pige fra Mundelstrup, så kalder man sig sgu ikke jazzygirl2002. Så hedder man tihi-fnis-Bilka.

Til gengæld er det sandsynligt, at der er en pige fra Smederup, der hedder Miss ButterfLai. Sejt navn.

søndag, januar 01, 2006

Restart now or now?Jeg kan godt li' at man får hjælp til mange ting på ens computer, og Windows XPs automatiske opdatering af styresystemet er en af dem.

Men for fanden hvor er det irriterende, at ovenstående dialogboks dukker op hvert 5. minut, selvom man har sagt "Restart later". Hvorfor laver Micro$oft sådan noget, når de ved, at det irriterer folk?

Enten laver jeg altid noget vigtigt på min pc (hvilket dette vist vidner om er løgn), eller også har Windows XP en indbygget funktion, der kan finde ud af, om man laver noget stressende. I hvert fald er det altid, når man er mest presset, at man skal Restart now or later.

Fucking irriterende.