torsdag, juli 06, 2006

Joga Bonito? Hvad med Joga Feio?

Man kan ikke lade være med at være en smule fascineret af Nike-reklamerne med Eric Cantona, der overtager et tv-studie og viser bånd med ”smukt spil”. Blandt andet den med ham brasilianeren med fedtmule-tænderne, der dribler rundt i en bette hal, er da sjov på den der putte-nutte måde, som pigerne godt ka’ li’

Men efter at have set cirka 80 % af kampene ved dette VM, kan jeg ikke være mere uenig i bedømmelsen af, hvad smukt spil er. Jamen det var da sjovt, at se Spanien smadre Ukraine 4-0. Og Argentinas 6-0-sejr over Serbien & Montenegro var da også ganske underholdende.

Heldigvis så jeg ikke brasilianerne vinde 5-1 over Japan. Da var tv’et tunet ind på Australien - Kroatien. VM’s ubetinget bedste kamp hidtil:
1 straffespark. 1 megamålmandsdrop, 2 oversete straffespark. 3 røde kort. 4 mål. En producer der havde fundet en pige med store bryster blandt tilskuerne. Og ikke mindst en mand der først blev vist ud, da dommeren viste ham tre gule kort.Næstbedste kamp var mellem Portugal og Holland, hvor de arrogante svin til hollænderne heldigvis røg ud. 20 kort i hele kampen, 4 af dem røde. Get fucking in there!

Så hvad vil du helst se? Zlatan jonglere med et stykke tyggegummi eller en tackling, der kan høres fra Tyskland til Århus?

Joga Feio - Grimt spil

1 Comments:

Blogger perletand savlede ned ad skjorten og sagde:

Store nødder!!

Psshht glug glug glug...

torsdag, juli 06, 2006  

Send en kommentar

<< Home