torsdag, juni 08, 2006

Hvem er Bob Dyland?

Så skal jeg til det igen. Danmarks Radio "bashing"

Ikke at jeg vil. Men det er sgu ikke min skyld. Når jeg bliver udsat for inkompetence, tvinger de skiderikker mig sgu til tastaturet.

Kort forhistorie. Jeg hører DR's netradio. Der er en reklame for en temaside om Frank Zappa og en anden om Bob Dylan. ”Nøjh” tænker jeg. Det gad jeg sgu da egentlig godt læse lidt mere om.

Så jeg klikker på reklamen i et naivt håb om at blive oplyst om de to herrer. Intet sker ud over en 404-fejlmeddelelse, om at siderne ikke eksisterer. Så jeg søger efter lortet, men som enhver ved, finder man aldrig en skid, når man søger på en hjemmeside.

Pis tænker jeg og skriver til dem. Og får dette svar:

Tak for din henvendelse.
Når jeg søger på henholdvis Zappa og Dyland får jeg følgende frem:
http://www.dr.dk/P1/P1Morgen/Udsendelser/2006/05/17/101552.htm
men intet på Dyland. Det tyder på, at det desværre ikke længere er tilgængeligt.

(sic)

TAK FOR DET SVAR, DIN EVNESVAGE, ANALFABETISKE IDIOT.

Tænk sig, at der sidder en idiot i DR’s Seerkontakt, som ikke kan stave, hvis job er at gøre nøjagtig det samme, som jeg selv kunne gøre fra deres hjemmeside. Jeg bliver så satans arrig, hver gang jeg ser deres ”reklamer” for, at man skal betale licens.

Kan DR se det? Eller skal jeg skære det ud i pap?

Den sjældne og sky Dyland