lørdag, april 22, 2006

Du er fra Harlev, ikke Harlem

For satan hvor ser de der forstadsunger åndssvage ud. Jeg tænker på de tosser, der klæder sig i det vildeste hiphop-tøj, med saggy pants, bandanna om håret og det ene bukseben trukket op til omkring knæet.

Hvad fanden skal det lige til for?Som ham gutten jeg så nede i Bruuns Galleri. Han var ligeså bleg som alle os andre, men det kompenserede han for ved at have sådan et tyndt skæg, der tegnede en tuschlinie fra det ene øre til det andet. På knolden havde han sådan en golfskygge-kasket, selvom solen på det tidspunkt ikke havde lagt sine varme fingre på Danmark i over syv måneder. Dertil dynejakke og bukser som bogstaveligt talt var krøbet ned under hans sko.

Og han er blot en blandt mange. Samme dag så jeg en gut med nogenlunde samme outfit, hvor kronen på værket var en halskæde med Mercedeskølerfigur, der vil have fået selv de fedest direktører fra Risskov til at vende sig om i misundelse.

Men for fanden da osse. I bor sgu i Århus. I har aldrig været i USA, og det tætteste I kommer på en drive-by-shooting er, hvis en taxichaufføre smider et cigaretskod ud af vinduet sådan, at det rammer jeres lille, stupide BMX-cykel.

Fat det nu. Selvom at der kun er et bogstav til forskel mellem Harlev og Harlem, så bliver I ved med at komme fra et vatindpakket, middelklassehjem uden reelle problemer.

4 Comments:

Anonymous Sune Fischer savlede ned ad skjorten og sagde:

Du skulle ha givet ham en olfert...

lørdag, april 22, 2006  
Anonymous Sune Fischer savlede ned ad skjorten og sagde:

...Og sagt: "Du der sprællemand! du skal aldrig vise dig i Brabrand!"

lørdag, april 22, 2006  
Anonymous Tizzer savlede ned ad skjorten og sagde:

Du har helt ret. Det er ligesom de idioter, der klæder sig ud som en tysk proletar, når de tager til fodbold...

tirsdag, maj 30, 2006  
Blogger bendejo savlede ned ad skjorten og sagde:

@tizzer

Jeg bitch slapper dig med et Volvo-kølertegn.

tirsdag, maj 30, 2006  

Send en kommentar

<< Home