fredag, april 07, 2006

Charme, Sunsilk og lækker hår

Alle kan have en "bad hair day". For mig har den dag varet hele livet.

Når jeg har barberet det helt i bund, ligner min knold en efterårshærget mark, med pissedybe plovfurer. Er det sådan lidt midt imellem i længde, står det ud til alle sider, og hvis der er langt (+5 cm), mener min far, at jeg er en forbandet hippie.

Så da jeg så denne reklame i et busskur, blev jeg helt varm om hjertet. Her var svaret på alle min hårproblemer. Sun-bloody-silk med reflekser (eller Lebendiges Blond, som det hedder på tysk).
"Fremhæver intensiteten i dit hår." Det tror jeg ikke, at min libanesiske frisør bliver glad for, da han altid mumler noget med "forbandede kraftige hår", når jeg besøger ham.

Nåh, men da jeg stod i Føtex for at købe Sun-shampoo-der-også-virker-til-kønsbehåringen-silk, kom første problem. Der var fanme tre forskellige typer, og ingen af dem var til mit lortehår. Blond, brun og rødt. HAAAALLOOOOO! En ret stor del af den danske befolkning har leverpostejfarvet hår. Hvad med os?

Jeg valgte blond, da jeg vist nok var noget lysere som knajt.Så tog jeg hjem og fik taget nedenstående billede, hvor man tydeligt kan se, at der er noget helt galt med mit hår. Uinteressant, dødt, kedeligt, funktionæragtig og i det hele taget noget, der ikke ser godt ud på et dansegulv.Derefter var det bare at vente. Der stod ikke noget på flasken om, hvor længe man skulle bruge vidundermidlet, så i princippet skulle det virke allerede næste dag. Men som den venlige forbruger jeg er, valgte jeg at give folkene fra Sun-oh-my-gosh-what-hair-silk en chance og ventede to uger, før jeg tog endnu et billede.Som man kan se, har Sun-mit-hår-er-mere-lækker-end-dit-silk givet mit hår mere vitalitet. Det har fremhævet de lyse lokker (hedder Päästä vaaleutesi valloilleen på finsk) og med min nyvundne selvtillid, har jeg søgt job som model hos Sun-ingen-måne-her-silk.

Så hold øje med busskurene i fremtiden. En dag dukker jeg måske op på reklamesøjlerne.

2 Comments:

Anonymous Anonym savlede ned ad skjorten og sagde:

Jeg sagde, at du skulle ha taget Sunsilk Lively Leverpostej istedet...

fredag, april 07, 2006  
Anonymous Jesper K savlede ned ad skjorten og sagde:

LOL! (ungdomskommunikativt for "temmelig morsomt)

De ku' godt bruge en ny klovn på A4 på Skejby - måske en mulighed, hvis det glipper med hårmodelkarrieren? Og nej - det gør ikke noget, at man ser lidt godt ud...

Jesper

mandag, april 10, 2006  

Send en kommentar

<< Home