fredag, februar 17, 2006

Min stemme går til... Sugababes

Nu har jeg gjort min borgerpligt, og stemt på hele nationens lorteliste over uduelig P3-popmusik. Så håber jeg, at jeg vinder en Sugababes cd, så jeg kan få afprøvet min nye lægtehammer.
---

Kære Tjekliste

Jeg hører sgu så sjældent jeres fine program, men nu er det blevet min tur til at stemme.

Min første stemme går ubetinget til UFO * Yepha og ”Op Med Håret”. Dette mesterværk af en sang lavet at to præpubertære, navlepillende knægte skal hyldes, som manden der opfandt reolen. De to ungersvende sviner en masse piger til, der ikke lige passer ind i nutidens nikkedukke, babydoll rollemodel. I sangen kan man høre E.T. og Yoda rappe om, at hippiepiger skal klippes. Og samtidig fastslår vores hårkorsfarer, at de vil have piger med ben i næsen, hvilket vel nærmere passer på hippiepiger og ikke de brintoveriltestylede dumrianer, som vores helte savler af, når de onanerer til www.dumbandblonde.com. Der går skud ud til U&Y fra undertegnede. Tænk sig at finde to wannabee-mænd på 21 og 23 der stadig ikke er kommet ud af puberteten. WORD!

Så er der Sugababes. Eller Sugarbabes som I skriver på jeres hjemmeside. Der har I altså glemt at tage de tre tumpede engelske duller i ed, for de kunne nemlig ikke stave til sukker og endte med Suga. Jeg ved ikke, om det er P3 eller Sugababes, der ser dummest ud i det lys. Men nok om det. En stemme til Sugababes for at skrive en sang om at være ”Ugly”, selvom tøserne vist aldrig rigtig har prøvet at være grimme. Det svarer til, at Bill Gates holder foredrag om, hvordan man komme igennem dagen med blot en enkelt dollar på lommen.

Så skal vi tilbage til den danske andedam og Mew og ”Special”. Mage til opreklameret lort skal man lede længe efter. Det er imponerende, at et helt korps af danske anmeldere synkront faldt i svime og (lige så synkront) slog på den store bongotromme, og udråbte det til noget af det mest velproducerede for tiden. Hvis det er velproduceret, må man formode, at Phil Spector roterer i den grav, han sikkert bliver smidt i, når amerikanerne henretter ham. Jeg har hørt katte jamre på en mere velproduceret måde.

Min 4. stemme går til Robbie Williams og Advertising Space. Ikke fordi det er en god sang, for dem har mandslingen aldrig indsunget nogle af. Nej jeg stemmer på Robbie, fordi han skrev kontrakt med EMI. 4 albums og en lille milliard hjem på Mr. Williams bankkonto. Den slags grisk optræden må og skal belønnes. Gad vide hvor mange penge EMI efterfølgende har haft til at satse på små bands? Ikke mange må man formode.

Med venlig hilsen og god vind i de musikalske sejl,
Thomas

4 Comments:

Anonymous Anonym savlede ned ad skjorten og sagde:

Mew ... helt enig. Der er kommet ting ud af røven på Prins Henrik, der er mere tiltalende, end det der kommer ud af munden på Mew. Tonen er så ubehagelig, at selv en 16 år gammel Escort vil starte første gang på en kold vintermorgen bare for at komme væk, væk, væk.....Det samme gælder i øvrigt James Blunt og hende den lille, irriterende møgkælling, Anna David. Mon hun holder kæft, hvis vi propper Prins Henriks legetøj op i røven på hende ?

Så ka' de lære det, og så spiller de hvide 1-1 med fre'cia. La' mig komme væk!

fredag, februar 17, 2006  
Anonymous Sune savlede ned ad skjorten og sagde:

Word!
...eller Ord! som vi siger her til lands.

lørdag, februar 18, 2006  
Anonymous Sune Mr. KKK Fischer savlede ned ad skjorten og sagde:

Altså til Bendejo.

lørdag, februar 18, 2006  
Anonymous Sune igen savlede ned ad skjorten og sagde:

Det ku bare være hyl, hvis Bon Scott kravlede op af graven, rejste til Danmark og voldtog Ufo*Yeppa ovenpå grisebrønden på Rådhuspladsen mens Motorhead spillede Jailbait og alle vi andre drak fadøl og hujede.

tirsdag, februar 21, 2006  

Send en kommentar

<< Home