torsdag, februar 02, 2006

Der er lyde i mit hoved, når jeg dak-dak ser TV2

Jeg er ved at gå amok, når jeg dak-dak ser TV2 Nyhederne. Jeg kaster mig rundt i min stue og leder efter dak-dak den mamasita, der har gemt sig med to kastagnetter, der klaprer som tænderne på en nøgen brasilianer på Grønland.

Er der kun mig, der kan høre det? På bestemte indslag - gerne interviews med en mikrofon op i ansigtet - dak-dak er der en lyd. Der lyder som kastagnetter, dak-dak der klaprer et par gange.

dak-dak


dak-dak


dak-dak

Hvordan kan det være, at de ikke kan høre det selv. Jeg er overbedak-dakvist om, at det er noget udstyr, der er defekt. Jeg har lagt mærke til, at det tit er indslag fra Sønderjylland, hvilket kan tyde på, at TV Syd har et problem. Men jeg er dak-dak ikke sikker. Jeg bliver vanvittig.


dak-dak


dak-dak


dak-dak


Aaaaaaaadak-dakaaaaargh.

2 Comments:

Anonymous Bulsen savlede ned ad skjorten og sagde:

Spis dine piller, møgsvin

fredag, februar 03, 2006  
Anonymous Anonym savlede ned ad skjorten og sagde:

sure

mandag, februar 06, 2006  

Send en kommentar

<< Home