tirsdag, november 29, 2005

Det hedder en returbillet for fanden

Jeg er vild med fisserock. Så jeg har selvfølgelig været i byen for at købe The Darkness' nyeste plade.Den hedder "One way ticket to hell and back", og det giver jo ikke nogen mening. Hvis jeg går ned til DSB og siger, at jeg skal have en enkeltbillet til København og tilbage, så vil de satme da kigge noget underligt på mig.

Bortset fra det, så er pladen ok. Ikke luftguitar-god som den forrige. Der er for mange stille numre.

Man kan i øvrigt lytte til hele "One way ticket to hell and back" her

mandag, november 21, 2005

Ugens i-landsproblem

Nøj, hvor er jeg træt af TV3 og 3+, der absolut skal reklamere for én udsendelse, mens de viser en anden.

Når man ser en film på en af de lortekanaler, skal man åbenbart vide, at der om 35 dage kommer endnu et reality-show.

Hvis man ser fodbold, kører der en lille tekst i bunden af skærmen, hvor de prøver at pushe kvindehåndbold på stakkels, værgeløse fodboldfans.F.eks blev jeg overfaldt af Top Modeller, da jeg sidst så The Perfect Storm. Fanme irriterende.

torsdag, november 10, 2005

Det ligegyldige Venstre

Hver morgen har jeg omkring 3 km på cykel ad ringvejen i Århus. 3 km hvor der er rigtig god tid til at studere valgplakaterne af de opstillede til kommunevalget.

Min opmærksomhed fangede først, at plakaterne bliver revet ned med mellemrum. De røde lejesvende tager på togt om aftenen, og dagen efter må jeg køre over plakater af konservative jakkesæt, og venstrefolk der prøver at se menneskelige ud.

Dagen efter får Nicolai Wammen dækaftryk i panden, når den håbefulde ungdom fra højrefløjen har gjort gengæld.

Der er dog et enkelt parti, der kan få lov at hænge i fred. Det radikale Venstres cafe latte drenge og piger er der ingen, der gider bruge tid på at kaste til jorden.

En gang imellem får de endda gennem flere dage lov til at være de eneste på lygtepælene.

Jeg ved ikke, om det siger mest om De radikale Venstre eller om "hærværksmagerne". Men kedeligt må det sgu da være, at være så ligegyldig at selv den mest revolutionære venstreorienterede ikke gider bruge 2 sekunder på at snitte ens valgplakat ned, når ungdomsbøllen alligevel er kravlet til vejrs.

Det ligegyldige Venstre

tirsdag, november 08, 2005

NemKonto. Intet nyt under solen

Jeg var lige ved at skide en sprællemand af bare spænding, da der lå et brev fra NemKonto, som Lars Bom og Søren Fauli har reklameret med på tv.

Tænk sig at have en NemKonto. Sådan en satan må da gøre livet langt nemmere at leve, tænkte jeg... indtil jeg fandt ud af, at en NemKonto består i, at de offentlige kender mit kontonummer, sådan at de lettere kan lave økonomiske transaktioner med mig.

Hvilket svarer til, nårh ja, den situation som jeg er i netop nu, hvor de offentlige kender mit kontonummer, sådan at de lettere kan lave økonomiske transaktioner med mig.

Og det har de så brugt penge på at reklamere om i TV. Nogle burde fyres. Lars Bommert og Søren Faulti f.eks.

lørdag, november 05, 2005

Læs nu korrektur for helvede

Overskrift fra dr.dk:
Forældre er ikke mere stressede end andre uden børn

Gad vide om forældre med børn er stressede?