mandag, oktober 31, 2005

Liderlige AsterixPolitikens layoutere skulle måske liiiige tage et par skridt bagud og vurdere deres produkt i et lidt større perspektiv.

BOOOOOING!

tirsdag, oktober 25, 2005

Min pik er 3 km langJeg er vild med spam. Jeg åbner dem alle og har regnet ud, at hvis jeg havde taget imod blot en brøkdel af dem, ville jeg have en 3 km lang pik, der ville kunne stå i flere måneder. Jeg ville være i stand til at skyde 500 m, og min "girlfriend" vil være mere tilfredsstillet end Katja Kean efter 7 dage i Hollywood.

Her på det seneste er ure ved at vinde frem på spam-fronten. Men enten kan det ikke lade sig gøre at købe et ordenligt mærkevareur, eller også er alle ursælgere hamrende ordblinde.

Et par eksempler: Bvllgari, Ommega og Cartiiers.

En anden spændende udvikling inden for spam er, at de tilføjer noget, der ligner en almindelig tekst i bunden, men som er det værste sludder:

tent nil September With this Sunday hundred pounds I Thursday ventured to
them danger quiet in his burn keep away quiver.

(Hvis man oversætter til tysk på babelfish bliver det til: Zeltnull September mit diesem Sonntag hundert zerstößt I Donnerstag, der zu ihnen Gefahrruhe in seinem wegbeben des Brandunterhaltes riskiert wird., hvilket ikke gør forvirringen mindre.)

Eller hvad med den her:
arms at all, and, seeing this, overbrowsed the physiognomies scarecrow did
not fear remolarde scaphism daring to self-rigorous beg pardon yet.
puddliest resourcefulness queer to hear a stuffed shikarred man speak, and
to see him bow and walk along

Og hvor finder de så sådan noget ævl henne? Hvis man googler ordet "remolarde" finder man ud af, at det sikkert er fra en Monty Python sketch, hvilket trods alt viser, at spammere har humor.

Ambassadevås

Det er da løwn, tænkte jeg første gang, jeg hørte om, at flere tegnere havde meldt fra til en bog, hvor de var blevet bedt om at illustrerer profeten Muhammed.

Så blev jeg ellers belært om, at det ifølge islamisk tro er forbudt at vise Muhammeds ansigt, hvilket Jyllands-Posten åbenbart opfattede som en åben invitation. Som bekendt gav det en del skvulp i andedammen, og mon ikke JP et par gange har ønsket, at de skrev endnu en artikel om P1 eller Folkeskolens forfald i stedet for at bringe de kompromitterende tegninger?

Men nu har de så valgt at gøre det, og jeg har ærligt talt svært ved at forstå, hvorfor 3.500 muslimer dukker op på rådhuspladsen for at protestere over den slags. Den normale danske reaktion plejer at være at sige sit abonnement op. Det gjorde jeg f.eks. sidst, Århus Stiftstidende blev ved med blæse små historier om AGF op til noget, der lignede skibskatastrofer, hærværk og pludselig død.

Men fred være med det. Hvis man har lyst til at bruge tiden på at slå på bongotromme for fred eller demonstrere mod en dansk avis, så skal man sgu have lov til det.

Der hvor kæden hoppede af var, da ni ambassader i Danmark officielt sendte en protest til Anders Fogh. Da skulle vores kære statsminister have indkaldt ambassadørerne til en lille komsammen på Marienborg. Han skulle have lukket dem inde i et rum, givet dem en kopi af Hal Kochs ”Hvad er demokrati” og først lukket dem ud, når de havde fattet essensens af Kochs 50 år gamle kongstanker.

Havde de seriøst troet, at Fogh ville indkalde chefredaktør Juste til en kammeratlig samtale, som ville udmunde i en offentlig undskyldning? Halli-hallo-halløjsa. Præcis hvilken del af ordet ”ytringsfrihed” er det I ikke forstår?

Hele debatten gav mig en ubændig lyst til at tegne Muhammed.

søndag, oktober 16, 2005

Schyyyy, det regner.

Siemens bragte søndag nedenstående reklame for deres opvaskemaskiner. Efter at have granske billedet havde jeg et meget presserende spørgsmål til Siemens.Hej Siemens

Jeg har i dag set jeres reklame for opvaskemaskiner på bagsiden af en sektion i Politiken.

I reklamen påståes det, at "Den eneste lyd er regnen, der trommer mod ruden."

Det kan man sagtens forstå, eftersom den viste opvaskemaskine står med åben låge, og altså ikke er i brug.

Vil det sige, at man kun kan høre regnen, når maskinen ikke er i brug?

Mvh
Thomas

---
Her en uge efter jeg har kontaktet dem, har Siemens ikke svaret. Jeg prøvede ellers at holde tonen så sober som mulig.

søndag, oktober 09, 2005

Test Folketinget

Test mig her og test mig der.

TV2 tester hele nationen, sådan at vi alle kan grine af, at Louise Gade har en IQ på højde med prisen på et pund hakket økologisk oksekød. Det er der sådan set ikke noget i vejen med, for det er jo den underholdning, den danske befolkning kræver hver fredag aften.

At TV2 får sådan en idé, skal de ikke klandres for, når vi har en regering, der (praktisk talt) vil teste børn fra etårsalderen, for at se om de overhovedet skal tilbydes en plads i den kødhakkemaskine, vi kalder folkeskolen.

Hvis jeg var bookmaker, ville jeg kun give odds 1,001, hvis man spillede på, at Ulla Tørnæs hver morgen vågner med et skrig, mens hun sætter sig op i sengen og råber "TEST FOR HELVEDE, TEST!"
(Mens Jørgen ligger ved siden af og siger "Det er ikke hest, Ulla, det er svin").

Hvis det er så vigtigt, at teste børns egenskaber, før de bliver lukket ud i det store stygge samfund, burde man også teste politikerne, før de bliver lukket ind på Christiansborg. Det burde trods alt være de ypperste 179 borgere, der bliver sendt ind for at bestemme over landet og borgernes fremtid.

Ifølge kloge hoveder er der syv forskellige former for intelligens: Kropslig, rumlig, musikalsk, sproglig, logisk-matematisk, følelsesmæssig og social intelligens.

De syv former for intelligens burde testes på politikere, inden de bliver lukket ind i Folketinget.

Vi kunne prøve at løbe nogle af formerne igennem, og se om nogle af de nuværende folkevalgte ville miste deres taburet.

Kropslig: farvel Pia Christmas-Møller.

Musikalsk: Man skal næppe have læst mange af Bertel Haarders festsange for at uddele et syngende 03 i denne kategori. Og når en socialdemokratisk leder føler sig tvunget af fagbevægelsen til at lade et rødt flag smælde, så føler jeg mig ofte tvunget til at lade min pegefingre løbe ind i hovedet via ørerne.

Sproglig: Er der nogen, der har set interviews på engelsk med en MF'er? Et forsigtigt slag på tasken sender vel 169 ud i kulden på den konto.

Logisk-matematisk: Brian Mikkelsen giver 250.000 kr. til Louise Freverts nu fyrede webmaster, sådan at den tidligere letmatros kan lave en model i størrelsesforholdet 1:35 af et skib, übersturmbahnführeren engang har sejlet med. Logikken siger, at matematikken af det regnestykke ikke går op. Brian Arthur Mikkelsen. Du er i den grad det svageste led.

Følelsesmæssig: Hvis Pia Kjærsgaard kan fremvise en lægeerklæring, hvor det fastslås, at hendes hormoner leger kispus med hendes hjerne, så får vi opklaret et mysterium. Ellers er det svært at forklare, hvordan hystaden det ene øjeblik råber på flere penge til førtidspensionister, og det næste raser over alle med en anden hudfarve end bleg. Hvad med de mørke førtidspensionister, din kolde skid?

Social: I denne kategori vil det være naturligt at tage fat i Socialminister, Eva Kjer Hansen. Lidt mere til de rige og lidt mindre til de fattige, hva' Eva. Må Adam sparke dig hårdt i røven.

Sidst men ikke mindst er der vel en enkelt, der vil dumpe på alle kriterierne: