tirsdag, september 27, 2005

Skrid ud af min postkasse, Peter Gæmelke

Jeg har skiftet webhotel, hvilket har givet et par overraskelser. På et tidspunkt oprettede jeg en email-adresse hos det forrige webhotel. Jeg havde brug for nyhedsbreve, der kunne inspirere til forbrugshistorier, og derfor tilmeldte jeg mig vidt og bredt med adressen forbrug@bendejo.dk

Da jeg skiftede hotel, glemte jeg at oprette den email-adresse, hvilket betyder, at al mail til forbrug@bendejo.dk bliver forwardet til min rigtige adresse. Men nu har jeg ikke brug for forbrug@bendejo.dk mere, og derfor ville jeg blot framelde mig nyhedsbrevene, når de kom i kassen.Strategien har virket fint på nær med Landbrugsrådet. Jeg har gjort alt for at blive frameldt deres nyheder om svins velfærd, og hvilken velsignelse det er at smøre sine nosser ind i solsikkeolie.

Først skrev jeg:
Hej

Jeg har prøvet at afmelde jeres nyhedsbrev flere gange, men jeg modtager det stadig. Jeg klikker også på det bekræftelses link, der bliver sendt med.

Min tilmeldte adresse er: forbrug@bendejo.dk

Mvh
Thomas

Så prøvede jeg med:

Vi prøver lige en gang til.

Jeg kan ikke melde mig fra denne mailliste. Jeg har gjort alt, hvad jeg skal. Været inde på jeres hjemmeside. Opdateret min profil. Fået tilsendte en bekræftelsesmail. Har bekræftet efter alle kunstens regler.

Please, please, be' be' tag mig af denne mailliste.

Ellers begynder det at nærme sig den slags spam, der bliver meldt til forbrug.dk

Mvh (stadig)
Thomas


Den mail har de heller ikke reageret på. Så nu har jeg meldt Landbrugsrådet til forbrugerombudsmanden for at spamme mig. Samtidig har jeg oprettet forbrug@bendejo.dk på hos mit nye webhotel. Al post, der ankommer til denne adresse, bliver nu forwardet til Landbrugsrådet. Spam the spammer.

Så for sidste gang:
Peter Gæmelke. Få fingeren ud af ko-røven, stop med at sodomisere grise og se at få min fucking email-adresse frameldt dit idiotiske nyhedsbrev.

tirsdag, september 13, 2005

Zendium har svaret

3 uger efter min mail til zendium fik de fingeren ud af hullet (i tanden) og svarede:

Tak for din e-mail. jeg forstår dig godt! men tandpasta produceres efter kosmetiklovgivningen og Eu har i et nyt direktiv krævet at visse smagskomponenter skal fjernes fra produkterne af hensyn til allergi. Vi har derfor været nødsaget til at ændre smagen. Beklager - men håber du også kan blive glad for den nye zendium. Jeg sender et par prøver til dig!

Med venlig hilsen
zendium/Lene Heilskov


---
Så fik jeg da lidt ud af det. Jeg har svaret tilbage:

Hej Lene

Vil det sige, at jeg skal smide de gamle tuber zendium ud, da jeg måske kan få allergi af at bruge det?

Mvh
Thomas

---
Hej Thomas,
I princippet kan man blive allergisk overfor alt - men eksperter i EU har særlig fremhævet 26 forskellige smag stoffer som i visse tilfælde har været udråbt som synder mht. allergi. I den nye zendium formulering har vi derfor undgået disse smagstoffer.

Med venlig hilsen/kind regards
Lene W. Heilskov

---
Nåmmen så vil jeg sgu til at børste tænder med en lokumsbørste uden tandpasta.

torsdag, september 08, 2005

Det er sgu ikke en straf

Danske straffefanger skal åbenbart til at have en elektronisk lænke om foden, sådan at de kan afsone deres fængselsdomme hjemme i sofaen.
Begrundelsen er, at tumperne bliver endnu mere kriminelle, og ideen er så at småkriminelle, der studerer eller har job, passer pligterne, samtidig med at de opholder sig inden for hjemmets 4 vægge i fritiden.

Radioavisen havde fundet 30-årige Karsten fra Hørsholm, som havde kørt spritkørsel. Han var godt tilfreds med ordningen, da han havde været inde at brumme før for samme forseelelse, men nu kunne han trods alt blive hjemme.

Der er satme noget, jeg ikke forstår. Er det ikke meningen, at man skal have en lærestreg, når man har brudt loven?
Jeg er ikke i tvivl om, at et ophold i Gitterly ikke er en dans på roser. Alligevel har Karsten ikke lært en skid, og det belønnes han så med, ved at lade ham afsone på en lettere måde. Gad vide om Karsten lærer ret meget ved det?

I stedet for en fodlænke kunne man måske køre idioten over med en gammel Opel Kadett. Det ville give lidt mere run på sygehusene, men lur mig om ikke Karsten holder op med at køre med sprut i blodet, når han én gang har smagt køleren fra sådan et tysk pragtkøretøj. Røvhul.