onsdag, april 27, 2005

Georg! Du har stjålet mit telefonnummer

Georg Jensen
Georg Jensen har skrevet mit telefonnummer i et af deres kataloger. Jeg har sendt følgende mail til ham:

Georg! Du har stjålet mit telefonnummer

Kære Georg

Jeg har fornøjelsen af at modtage opkald fra dine kunder på mit telefonnummer. Det er allesammen kvinder mellem (anslået) 40-50 år, som er meget forvirret over at komme til at tale med en, der hedder Thomas, når jeg tager røret. De havde jo sikkert også forventet at komme til at tale med dig, Georg.

Ingen af dem har villet købe det gamle stereoanlæg, jeg har til salg, hvilket er lidt irriterende. Det er ellers et Toshiba-anlæg, med Sony cd-afspiller og to små handy Dantax-højttalere. Det passer lige til et børneværelse (Georg; fordi det er dig, skal du få det til en plovmand).

Nåmmen jeg tror, at du ved en fejl er kommet til at skrive mit telefonnummer i et af dine kataloger. XX XX XX XX

Det er et godt telefonnummer, og hvis du ikke har printet det ved en fejl, men fordi du synes, at det er et skidegodt nummer at markedsføre sig på, må du gerne købe det. Du kan få det for 2.000 kr, og hvis du presse hårdt, smider jeg gerne et halvbrugt stereoanlæg med i prisen. Men kun fordi det er dig, Georg.

Georg! Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærlig hilsen
Thomas

Så fik vi en ny pave

Ja sådan sagde de sgu i tv, da Joseph Ratzinger skiftede navn til Benedict XVI. Satans besværligt efternavn.

Nu er det ikke, fordi jeg personligt føler, at jeg har fået en ny pave, men at jeg ligefrem skulle komme til at holde af aidshaderen, Johannes Paul II, kom sgu som noget af en overraskelse. JP II var kendt for at hade negere så meget, at han anbefalede dem at undlade at bruge gummi uagtet, at det i visse katolske regioner af Afrika er der samme som at udskrive en stensikker dødsdom.

At den næste pave i rækken kunne overgå sådan et sort budskab, er ikke mindre end imponerende. Benedict XXL har i sin tid som kardinal i Tyskland glimret med blandt andet at anbefale sine amerikanske pædo-kardinalvenner ikke at stemme på John F. Kerry, fordi Johnny Boy har begået den synd at undgå at tage stilling til dødhjælp og homoægteskaber.

Og nu viser det sig at Ratzinger i et brev til sine biskopper anbefalede, at de holdt beskyldninger om pædo-overfald hemmelige, indtil kirken selv havde gennemført en undersøgelse. Undskyld, men ville det ikke være det samme, som hvis en idrætsforening lavede sin egen undersøgelse om en formodet pædofil, inden de vælger at ringer til politiet?

Ikke nok med det er, "Die Rottweiler" som han kaldes syd for grænsen, oven i købet indædt modstander af alt musik der ikke indeholder violin og overvægtige kvinder.

http://www.skepticfiles.org/american/aane1205.htm
(ok at citere fra en website, der hedder "American Atheists" kan være svær at forsvare)
The Cardinal warned that heavy metal music was particularly offensive, and branded rock n' roll an "instrument of the Devil" which young people should avoid listening to "for fear of endangering their souls (London Times)." He singled out musical groups, including Pink Floyd, Queen, Led Zeppelin, the Beatles, the Eagles and, of course, the Rolling Stones. He also called onmembers of heavy metal bands to "purify themselves."

Jeg vil medgive ham, at The Beatles burde forbydes, indtil Paul McCartney er kradset af, men det komme vel ikke som en overraskelse, at Queen er på Vorherres Sendebud på Jordens side. Og var der ikke noget med, at Mick Jagger fliterede en smule med homoseksualitet engang i 70'erne?

Fuck up, er lige hvad det er.

mandag, april 18, 2005

Alkymisten

Købt af over 30 mio. mennesker i 150 lande
Sådan en salgstale er der på forsiden af bogen "Alkymisten" af Paulo Coelho. Nederst har Madonna udtalt sig om bogen, og det skulle nok have vakt min mistro, at hun var en af de 30 mio.

Nåmen det er en bog, der handler om en lille dreng, der drager ud for at finde en skat, der af uvisse grunde findes ved pyramiderne i Ægypten. På sin vej møder han en forfærdelig masse mennesker, der strør om sig med små guldkorn om livet. F.eks. kameldriveren der siger:
Jeg lever hverken i fortiden eller i fremtiden. For mig er der kun nutid, og det er den der interesserer mig. Hvis man hele tiden lever i nuet, vil man være lykkelig.
(oversætterens kommatering)

Hvis du er interesseret i østerlandske fortune cookies pakket ind i Indiana Jones (uden action), så er bogen lige noget for dig.

Hvis ikke så går jeg nu i gang med at læse "Red Army General" af Tony O'Neill. En hooligan bog om Manchester Uniteds frygtede hooliganhær, The Red Army, der ofte talte op mod 10.000 i 80'erne.

torsdag, april 14, 2005

Ud med Ozzy

Det er med blandede følelser, at jeg endnu engang ser, at Ozzy udgiver en opsamlingsplade. For satan det er gået ned ad bakke for den mand, siden MTV invaderede hans hus, og han lod konen $haron overtage forretningen.

Seneste eksempel var i P3-programmet Madvig plus Østergaard.

Jeg kan tildels leve med, at Ozzy er blevet så stueren, at hans musik kan spilles i sådan et lorteprogram. Men da hende idioten Østergaard præsenterede en af sangene fra boxsættet, trådte hun så meget ved siden af, at jeg bandede højlydt.

Hun sagde noget i retningen af "dette nummer har Ozzy skrevet sammen med Tony Lommy".

Jeg ved ikke, hvad der er mest irriterende. At hun ikke ved, hvem Tony Iommi er, eller at hun ikke kan læse. Fede ko.

Thumbs up til Lars Schmidt iøvrigt:
heavyjam.dk - e'zine: "Dette boxsæt er blot endnu en årsag til at miste lidt mere respekt for en mand, der engang havde betydning. "

Når fodboldspillere slår sig

Fodboldspillere har en sær rygmarvsreaktion, når de slår sig. Næsten alle tager sig til hovedet, selvom de er blevet ramte alle andre steder end i knoppen.

Seneste eksempel var, da AC Milans målmand Dida blev ramt af et romerlys på skulderen. Straks kaster brasilianeren sig til jorden og... holder sine store behandskede hænder for øjnene.

Nu er jeg aldrig blevet ramt af et romerlys, men jeg er da gentagende gange blevet sparket over ankler, skinneben og knæ. Som jeg husker det, har jeg aldrig rullet rundt med hænderne for øjnene efter at have modtaget en sviner. Man skal nok få henved en million i ugeløn for at forstå, hvad der sker i hovedet på en professionel fodboldspiller.


onsdag, april 13, 2005

Bushs musiksmag

Selv om jeg hader George Bush, så er det alligevel en anelse perfidt at anklage fjolset fordi han i sin musiksamling hverken har bøsser, unge mennesker eller (oh dear) Beatles.

Bagside Jyllands-Posten: "Musiksmagen har fået enkelte øjenbryn til at rejse sig, bl.a. hos kommentatoren Caitlin Moran, der i London Times konstaterer:
'Ingen sorte kunstnere, ingen homoseksuelle kunstnere, ingen verdensmusik, kun en kvinde, ingen genre yngre end 25 år, og ingen Beatles.'"

Personligt har jeg netop nu på min afspiller Beastie Boys, Black Sabbath, Megadeth og Metallica.

Heraf kan man konkludere, at jeg hader sorte, homoer, kvinder, genrer under 25 år, verdensmusik og Beatles.

Lad mig sige det sådan. Jeg hader faktisk verdensmusik og Beatles.

tirsdag, april 12, 2005

Kopenhagen Fjols

Det er sgu så sjældent, at man får sig et grin, når TV2 Finans tager over efter nyhederne, men i går var Finans det absolutte sjoveste, jeg så på tv.

Der var et indslag om, at dansk mode sælger skide godt. I den forbindelse interviewede de administrerende direktør Torben Nielsen fra Kopenhagen Fur (eftersom det er med 'K', går jeg ud fra, det det skal udtages på tysk).

Her er, hvad den administrerende direktør havde af guldkorn (frit fra hukommelsen):
Der tales så meget om nano-, it- og bioteknologi, som fremtidens indsatsområder, men PISA-undersøgelse viser, at det er vi måske ikke så gode til. Derfor var det måske en idé at satse på modeindustrien.
Med andre ord kan man godt være en total tosse og stadig begå sig som designer i Kopenhagen Für.

mandag, april 11, 2005

Onside tog Big Fat Ron til sig

Det var en fin ide at tage en udenlandsk ekspert ind i Onside-studiet for at vurdere FCK-Brøndby med andre øjne end fra det sædvanlige Poul "mega, mega, mega fantastisk" Hansen perspektiv. Men ærligt talt: Ron Atkinson. Big Fat Ron.

Tog det virkelig ikke mere end et sølle år for Werge og Frimann at glemme, hvorfor Big Fat Ron er så billig for tiden?

I april 2004 blev han fyret fra BBC for at sige:

Learning - Sticks and Stones: "In April 2004, Ron Atkinson referred to Chelsea defender Marcel Desailly as what is known in some schools as a fucking lazy, thick nigger."

Heldigt at Zuma ikke er en "Fucking lazy, thick nigger"

fredag, april 08, 2005

Minimalstat

Det er satme go gas, at de ikke lægger skjul på, at Anders F. er homo med en pOlak.

P3 satire - TJENESTEN

Hvis der er nogen, der vil høre sangen, er den her

torsdag, april 07, 2005

Total sømløs der

AltaVista - Babel Fish Oversættelse: "Sømløse oversættelses-plug-ins
til MSOffice - Word, PowerPoint, Excel, Internet Explorer og Outlook!"

De skal sgu nok få solgt nogle "Sømløse oversættelses-plug-ins".

Jeg kan ikke engang forestille mig, hvad der egentlig skal stå. Nailless translation plug ins?

søndag, april 03, 2005

114% assholes

Jeg er vild med den nye, tumpede Wasa reklame. 100% fuldkorn, 14% fiber...

Og 114% assholes