søndag, oktober 09, 2005

Test Folketinget

Test mig her og test mig der.

TV2 tester hele nationen, sådan at vi alle kan grine af, at Louise Gade har en IQ på højde med prisen på et pund hakket økologisk oksekød. Det er der sådan set ikke noget i vejen med, for det er jo den underholdning, den danske befolkning kræver hver fredag aften.

At TV2 får sådan en idé, skal de ikke klandres for, når vi har en regering, der (praktisk talt) vil teste børn fra etårsalderen, for at se om de overhovedet skal tilbydes en plads i den kødhakkemaskine, vi kalder folkeskolen.

Hvis jeg var bookmaker, ville jeg kun give odds 1,001, hvis man spillede på, at Ulla Tørnæs hver morgen vågner med et skrig, mens hun sætter sig op i sengen og råber "TEST FOR HELVEDE, TEST!"
(Mens Jørgen ligger ved siden af og siger "Det er ikke hest, Ulla, det er svin").

Hvis det er så vigtigt, at teste børns egenskaber, før de bliver lukket ud i det store stygge samfund, burde man også teste politikerne, før de bliver lukket ind på Christiansborg. Det burde trods alt være de ypperste 179 borgere, der bliver sendt ind for at bestemme over landet og borgernes fremtid.

Ifølge kloge hoveder er der syv forskellige former for intelligens: Kropslig, rumlig, musikalsk, sproglig, logisk-matematisk, følelsesmæssig og social intelligens.

De syv former for intelligens burde testes på politikere, inden de bliver lukket ind i Folketinget.

Vi kunne prøve at løbe nogle af formerne igennem, og se om nogle af de nuværende folkevalgte ville miste deres taburet.

Kropslig: farvel Pia Christmas-Møller.

Musikalsk: Man skal næppe have læst mange af Bertel Haarders festsange for at uddele et syngende 03 i denne kategori. Og når en socialdemokratisk leder føler sig tvunget af fagbevægelsen til at lade et rødt flag smælde, så føler jeg mig ofte tvunget til at lade min pegefingre løbe ind i hovedet via ørerne.

Sproglig: Er der nogen, der har set interviews på engelsk med en MF'er? Et forsigtigt slag på tasken sender vel 169 ud i kulden på den konto.

Logisk-matematisk: Brian Mikkelsen giver 250.000 kr. til Louise Freverts nu fyrede webmaster, sådan at den tidligere letmatros kan lave en model i størrelsesforholdet 1:35 af et skib, übersturmbahnführeren engang har sejlet med. Logikken siger, at matematikken af det regnestykke ikke går op. Brian Arthur Mikkelsen. Du er i den grad det svageste led.

Følelsesmæssig: Hvis Pia Kjærsgaard kan fremvise en lægeerklæring, hvor det fastslås, at hendes hormoner leger kispus med hendes hjerne, så får vi opklaret et mysterium. Ellers er det svært at forklare, hvordan hystaden det ene øjeblik råber på flere penge til førtidspensionister, og det næste raser over alle med en anden hudfarve end bleg. Hvad med de mørke førtidspensionister, din kolde skid?

Social: I denne kategori vil det være naturligt at tage fat i Socialminister, Eva Kjer Hansen. Lidt mere til de rige og lidt mindre til de fattige, hva' Eva. Må Adam sparke dig hårdt i røven.

Sidst men ikke mindst er der vel en enkelt, der vil dumpe på alle kriterierne:


2 Comments:

Anonymous Erik savlede ned ad skjorten og sagde:

Sæt dig med din striktrøje, guitar og pædagog- og lærervenner i en rundkreds og græd ud.

tirsdag, oktober 11, 2005  
Blogger bendejo savlede ned ad skjorten og sagde:

Go gas Erik.

Jeg græder ud ved Niels Egelunds skuldre.

tirsdag, oktober 11, 2005  

Send en kommentar

<< Home