torsdag, juni 02, 2005

Tøjekspedienter er nogle idioter

Er der noget værre end at købe tøj?
Ekspedienterne er satme så uduelige, at man får lyst til at gå nøgen. Allerede før man har sat sine ben i butikken, kommer de smarte ekspedienter hen og afleverer standardkommentaren "bare sig til, hvis der er noget, jeg kan hjælpe med."
Hvad helvede regner de deres kunder for?
Jeg kender ikke nogen, der har forladt en butik, fordi de ikke kunne finde ud af at kalde på en tøjpusher. Jeg får fanme lyst til at sætte mig på gulvet, pisse en smule i bukserne, hive mig i håret, mens jeg laver en høj, irriterende lyd, der skræmmer de andre kunder. Aaaaaaaaaaa. Og når ekspedienten så kommer hen og spørger, hvad der er i vejen, vil jeg sige, at jeg ikke kunne finde et par bukser i størrelse 72.

Hvad der også er irriterende ved tøjhandel, er de der butikker, der sælger kluns til både mænd og kvinder. Dem tør jeg ikke komme i. Mit værste mareridt er at komme op til disken med en trøje og spørge, om de har den i min størrelse, hvorefter den 18-årige ekspedienttøs kigger på mig med et nedværdigende blik og spørger, om min kone er lige så stor som mig.

Heldigvis er Regent, der sælger tøj til sådan nogle gamle røvhuller som mig, ikke gået over til at sælger til kvinder endnu. Ahem.

Apropos 18-årige ekspedienttøser, så har jeg sgu svært ved at tro dem, hvis jeg spørger dem om trøjen passer til mine bukser. Har I nogensinde været ude for at de har sagt nej? Og når man står foran spejlet (som de forhekser med noget skønhedseleksir), ser det jo meget godt ud. Ølvommen er væk. Den vigende hårgrænse er veget i den rigtige retning, og man ligner Tom fucking Cruise. Når man så skal i byen, er man så grim, at en præoperation Pia Christmas Møller vil vige tilbage i afsky, hvis man dristede sig til at tiltale hende. Ikke at jeg ved, hvad jeg skulle spørge hende om.

1 Comments:

Anonymous Anonym savlede ned ad skjorten og sagde:

Så har du ikke prøvet at handle i Magasin.... Der skal man jagte en ekspidient, hvis man ikke ligner en fra den øvereste del af overklassen.

tirsdag, oktober 18, 2005  

Send en kommentar

<< Home