25. februar 2009

 

Online prutteri

Når jeg køber plader, foregår det tit på nettet. Umiddelbart ser det også billigst ud, men er det nu også rigtigt?

Jeg gik ind på cdon.com, hvor jeg køber cd'er og lavede nedenstående indkøbsseddel.Black Mountain Black Mountain 1 stk à 119 kr
Black Angels Directions To See A Ghost 1 stk à 149 kr
Led Zeppelin In Through The Outdoor - Remaster 1 stk à 59 kr
Various Artists Motown 50 (3CD) 1 stk à 169 kr
Led Zeppelin Physical Graffitti - Remaster 1 stk à 139 kr
Toget Thomas Og Vennerne - Det Tapre Lokomotiv 1 stk à 49.50 kr
Morrissey Years Of Refusal 1 stk à 129 kr
Morrissey Your Arsenal 1 stk à 59 kr

Sum 872.50 kr

Derefter sendte jeg en mail til Stereo Studio i Århus, hvor jeg spurgte, hvad de kunne sælge ovenstående for.

Linda svarede tilbage (med en længere smøre), men pointen var, at de kunne gøre det for 879,60.

Med andre ord skulle Stereo Studio have 7 kr. mere for det samme shit, dog koster det 29 kr, at få sendt fra cdon.com (for hele moletjavsen).

Så jeg svarede tilbage:

Hej Linda
Tak for det meget hurtige svar, men når I er 7 kroner dyrere, så bestiller jeg på nettet - med mindre du vil slå lidt af prisen.
Hilsen
Thomas
Der kom prompte svar:

Det kan jeg desværre ikke og hvad med de 29 kr. du skal betale i forsendelse hos CD-ON? Hvis man skal gå i så små sko, kan jo sige, at du har SPARET 22 kr. ved at handle hos os :)
En anden ting: du forsøger at presse prisen hos mig. Gælder det også hos CD-ON, når de så er dyrere end os? Skriver du så, at du gerne vil have et tilbud? Jeg hører gerne om dine erfaringer omkring dette.
Vi håber at se dig i butikken

Jeg må indrømme, at jeg godt kan lide det kække svar, ja jeg burde næsten have handlet hos Linda, men der er en helt anden pointe, som Linda ikke har set, og det er, at hvis ikke Stereo Studio kan konkurrere med prisen på online-salg, så kan de lige så godt lukke butikken, før den begynder at give underskud.

Hvorom alting er, så skulle jeg også bruge en anden dvd, så det endte med, at jeg kom ind på cd wow, som viste sig at være rigtig billig (gratis, men lang leveringstid), og jeg sparede vel 150 kr på at købe tingene hos cdon og cd wow.

Jeg tager ikke ovenstående med i prutteregnskabet, da jeg ikke stod ansigt til ansigt med nogen sælger.

9. februar 2009

 

Første erfaring på brugtmarkedet

Jeg havde brug for en klapvogn til mine tvillinger og har faktisk før haft rigtig god erfaring med at købe brugt til børnene.

De er jo ligeglade.

Så på Gul&Gratis fandt jeg en tvillingeklapvogn, der fra ny (ifølge sælger) kostede 1.999 kr. Han ville have 1.100 for den, da den stort set ikke var brugt.

Allerede i telefonen sagde jeg, at jeg ikke ville betale 1.100. Efter lidt prutten endte den på 1.000 kr. Spørgsmålet er så, om jeg skulle have gået til ham, da jeg hentede den.

Det kunne jeg faktisk ikke få mig selv til, for klapvognen er stort set ikke brugt.

Anyway, jeg sparede en hund, men må nok indse, at hvis jeg skal lære noget af dette forsøg, så er det, at jeg skal være mere grisk, hvis jeg virkelig vil have noget økonomisk ud af det. Jeg mener, jeg har kun lige pruttet en brugt klapvogn ned til ½ pris, og det er vel ikke ligefrem noget man blærer sig med til familiefesten.

1.100 - 100 = 1.000 = 9,1%

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Abonner på Indlæg [Atom]